Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Lad kærligheden til sport vokse

29-07-2021 10:31 |  DJUportalen |  CMS Admin
De fleste af os har en forkærlighed for en eller anden sportsgren. For nogle er det fodbold, for andre er det kampsport; der findes nærmest et uendeligt antal sportsgrene, hvilket også betyder, at der er noget for enhver smag. Vi ser disse sportsgrene og de store sportsbegivenheder med en kæmpe spænding. Vi kan næsten ikke være i os selv. Men tænk engang, hvis man kunne gøre det endnu mere spændende, og det kan man faktisk.

Når du taler om sportens verden, kan du næsten ikke undgå at tale om betting. EM i år er uhyre spændende i sig selv, men hvis man har oddset eller bettet på noget bestemt, er det bare, som om det hele bliver lidt mere spændende. Vi har også et utal af muligheder for alverdens bettinger. Vi kan næsten bette på alt mellem himmel og jord i vores yndlings-online casino, hvilket også er et aspekt, der gør, at betting er kommet for at blive.

Betting bliver stadig mere udbredt og populær
Det er ikke kun i de fysiske sportsgrene, at betting spiller en stor rolle. Det gør den også i e-sport. Vi som danskere better hyppigere på e-sport, i takt med at e-sport også bliver mere populær. Det er faktisk blevet så populært, at man forventer, at i 2025 vil det ligge på niveau med håndbold. Dette er også en klar indikation på, at betting og odds altså er kommet for at blive. Det giver os bare en spændingsfaktor, som gør, at vi selv kan føle, at vi er en del af kampen, og lige præcis dette er noget, mange jagter.

Selvfølgelig er det spændende at se et utal af badmintonkampe, men overvej følelsen, hvor du faktisk selv havde noget på spil. Det er en faktor som denne, der gør, at betting er så ufatteligt interessant for os; lige pludselig får man selv mulighed for at “være med”.

Hvorfor gør vi det? 
Helt konkret er der selvfølgelig en mere psykologisk forklaring på, hvorfor vi egentlig elsker at bette så meget, som vi gør. En af grundene, som læner sig ufatteligt meget op af følelsen af at være med, er, at betting udløser adrenalin i vores hjerne. Vi som mennesker elsker følelsen af adrenalin, ja, faktisk så meget, at der findes nogle, der jagter dette.

En af hovedgrundene til, at betting udløser adrenalin, er, at vi får muligheden for selv at miste eller vinde noget, og vi kan endda gøre det i hjemmets trygge rammer. Det er nemt at gøre, og det er endnu nemmere at holde af. 


 
Delete item?