Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

EM håndbold 2022

14-01-2022 10:16 |  DJUportalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret.

Så er det ved at være tid igen - det er endelig slutrundetid, og det betyder, at der kommer massere af håndbold i tv. Der har været mange spekulationer i forbindelse med den kommende slutrunde. Vi kan ikke komme udenom, at corona har fyldt en del. Den har blandt andet været skyld i, at nogle af Tysklands største stjerner bliver væk fra slutrunden. Den har lige været inde og hilse på det danske mandskab, som heldigvis er sluppet billigt med kun et enkelt tilfælde. 

Derudover er der stor spænding i forhold til, hvor meget det kommer til at fylde, når slutrunden er gået i gang. Hvor mange tilskuere kommere der til at være i hallen, og kan de komme til at smitte nogle af spillerne? Er der godt nok styr på retningslinjer osv.? Kommer det til at være lige så ringe forhold, som det var i Egypten? Bliver nogle af de danske spillere ramt? Der er mange spørgsmål at stille, men det eneste som er sikkert er, at det er kun er tiden, som vil vise svarene.

Her kan du se kampene
Hvis du ligesom os skal sidde limet fast til skærmen hele januar, er det vigtigt, at du har styr på, hvor kampene bliver sendt. Kampene bliver afvikles mellem den 13. og 30. januar. Gruppespillet kører indtil den 18. Mellemrunde fra den 20. til den 26. Semifinaler den 28. og finale den 30.
Alle danmarks kampe bliver sendt på hovedkanalen TV 2. Hvis det ikke er nok at se Danmark, er du nødt til at erhverve dig en TV 2 Play eller en større tv-pakke, så du har TV 2 Sport. Her bliver mange af de andre kampe nemlig sendt - eller også på andre Play kanaler.


Danmarks profiler
Inden slutrundet vil vi lige give dig et lille overblik over de danske profiler, som højst sandsynligt bliver afgørende for Danmarks skæbne.

Mikkel Hansen:
PSG Håndbold
Venstre back/Playmaker
34 år

Mathias Gidsel:
GOG
Højre Back
22 år

Niklas Landin:
THW Kiel
Målmand
33 år

Rasmus Lauge: 
Veszprem 
Playmaker/Venstre back
30 år

Vi tror, at disse fire får afgørende roller for Danmarks skæbne. Hvis de tre bagspillere bliver spillet sammen i løbet af turneringen, er der nogle nationer, som kommer til at få nogle svære minutter i forsvaret. 
Hvis Niklas Landin lukker ned, som vi ved, han kan, så bliver det ikke sjovt for modstanderens skytter. 


 
Delete item?