Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Gør træningstøjet ordentligt rent

20-05-2021 13:22 |  DJUportalen |  CMS Admin
Der er ingen tvivl om, at din træning er noget, der både kan få pulsen op og sætte gang i svedkirtlerne. Det er i og for sig meget godt, men det kan nogle gange gøre det sværere at gøre dit træningstøj ordentligt rent. Derfor kan du i denne artikel få lidt ideer med på vejen, når du gerne vil være helt sikker på at kunne få rent træningstøj på næste gang.

Sørg for at få træningstøjet ud ad træningstasken
Beskidt træningstøj kan hurtigt komme til at lugte. Ofte vil lugten forsvinde, så snart du vasker tøjet, og det bliver rent igen. Det er dog ikke altid tilfældet, for hvis du ikke er opmærksom på at få dit træningstøj ud ad tasken, så snart du kommer hjem, så vil det faktisk blive sværere at gøre helt rent.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at smide dit tøj i en vasketøjskurv, så snart du kan, så det ikke kommer til at ligge i en indelukket pose, indtil det er tid til at vaske det.

Fjern lugten med andre midler
Hvis du alligevel ikke har held med at fjerne lugten ved bare at smide tøjet i en vaskemaskine på et almindeligt vaskeprogram, findes der også andre midler, som du kan tage i brug. 

Et af de midler er Rodalon, som er fremragende til at fjerne lugt i tekstiler. Med Rodalon skal du bare lægge tøjet i blød i en blanding af Rodalon og en stor mængde vand i omkring en halv time, inden du vasker tøjet normalt. Det bedste er at bruge den Rodalon, der er beregnet til sportsvask.

Hvis du ikke lige har Rodalon derhjemme, så kan det være, at du til gengæld har eddike. Det kan nemlig også bruges mod lugt. Her lægger du tøjet i blød i en blanding af lige dele vand og eddike i en god time. 


 
Delete item?