Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Den spændende verden med bitcoin

16-03-2021 14:30 |  DJUportalen |  CMS Admin
Bitcoins er efterhånden noget vi alle har hørt om, men stadig ved utroligt lidt om, hvilket er virkelig ærgerligt for der er så meget godt i at handle med bitcoins. Men hvorfor er det egentlig at vi holder os tilbage for denne ”nye” verden af muligheder

Køb af bitcoin i Danmark
Man kan være tilbøjelig til at tænke at det med kryptovaluta er noget man kun gør i udlandet, men køb af bitcoin i Danmark er faktisk ved at være en ret almindelig ting også. Siden 2007 begyndte det for alvor at være noget vi danskere hørte om i krogene.

Det forblev dog historier man kun hørte i krogene for mange danskere, og det er derfor først nu at vi efterhånden begynder at tro at der er noget sandhed i det man nu engang hørte. Derfor kan nyheden om bitcoins alligevel virke som ”den nye verden” for mange.

For godt til at være sandt
Desværre var det de helt vanvittige historier om f.eks. hvordan manden på overførselsindkomst valgte at købe nogle få bitcoins, for få år senere at sælge ud af sin beholdning og derfra ikke længere var afhængig af andres økonomiske håndsrækning, der landede i vores nyhedsfeed. 

De helt ufattelige historier om vejen til succes, har bare svære ved at vinde tiltro, specielt her i Danmark hvor vi oftest bliver flasket op med troen om at hvis det er så godt, så er det for godt til at være sandt.

Det behøver ikke heldigvis ikke at være for godt til at være sandt altid, og flere og flere danskere har nu valgt at kaste sig ud i selv at handle med bitcoins. Det er faktisk en generel tendens vi ser i vores lille land. -at flere og flere er begyndt at kigge i retningen af at investere og tjene deres penge på både aktier og kryptovaluta.

Lyder kryptisk men er ret simpelt
Ja, bitcoins er kryptovaluta, og det kan i manges øre lyde ”kryptisk” og dermed også skræmme flere væk end hvad der giver mening. Men det er faktisk ikke så kryptisk som man måske kunne tænke, men faktisk fungerer det lige så simpelt som når man handler med aktier.

Der findes et utal af gode guides og beskrivelser der vedrører bitcoins, som du også vil opleve blive omtalt som BTC i handelsverdenen. Når du finder den rette platform, som du vil handle fra, så er det faktisk bare at gå i gang. 

Det er individuelt hvad der fungerer bedst
Den rette platform kan være forskellig fra person til person. Du kan sagtens opleve at der er én du kender der bruger den ene, hvor du selv finder frem til en anden der er bedre for dig. Det er ikke det der gør forskellen. Den store forskel ligger i hvor meget du sætter dig ind i, hvad du har brug for og ud fra det perspektiv vælger hvad der er rigtigt for netop dig.

Du kan med fordel sørge for at sætte dig godt ind i al den viden du kan komme i nærheden af der vedrører, handler med bitcoins så du kan få så meget succes som alle selvfølgelig ønsker.
 


 
Delete item?