Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Sådan kan du bruge cannabisolie i kampsport

24-08-2020 09:23 |  DJUportalen |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold 

Det er blevet mere og mere populært at selvmedicinere med cannabisolie i forbindelse med alverdens sygdomme. Det er dog ikke kun i sygdomssituationer, at cannabisolien kan være behjælpelig, den kan nemlig også være med til at forbedre dit træningsforløb. Men hvad er det helt præcist cannabisolien kan hjælpe med i forhold til din træning? Det får du svaret på her. 

Hold styr på smerte og dine hormoner
Cannabisolie produkter kan frembringe positive effekter på kroppen, og kan eksempelvis virke anti-inflammatorisk og antidepressivt og opføre sig som antioxidanter. Cannabisolie kan hjælpe kamsportsudøvere, ved at kontrollere og regulere smerte. Olien har meget få bivirkninger i forhold til andre stoffer som kan hjælpe på smerte, og kan samtidig være med til at styrke kroppens reaktion over for inflammation. Cannabisolie kan også benyttes af til at holde styr på din hormonelle balance. Ved at booste produktionen af hormorner som giver dig en god følelse i kroppen, som eksempelvis dopamin, holdes din krop og dine muskler afslappede. Hvis du som kampsportsudøver oplever hormonel ubalance, kan medføre depression og dannelsen af andre sygdomme, som kan være med til at begrænse din præstation inden for din sportsgren. 

Øg din muskelfunktion
Udover at afhjælpe smerte og sørge for at dine hormoner er i balance, kan cannabisolie også hjælpe med at øge din muskelfunktion og motorik. Cannabisoliens interaktion med det endocannabinoide system, som er kroppens indvendige system, der kontrollerer grundlæggende biologiske processer, kan frembringe positive effekter på musklerne, og ligefrem øge deres almenbefindende og styrke. Cannabisolie kan simpelthen optræde som antioxidanter, og være med til at reducere forekomsten af kræftceller og andre udfordringer for musklerne. Cannabisolien kan altså bruges som en del af dine kosttilskud i forbindelse med træning for at opbygge musklerne. 

Sådan bruger du cannabisolie 
Cannabisolie kan indtages på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis tage dem oralt, ved at dryppe dem direkte i munden, eller blande dem i en smoothie eller andre drikkevarer - så længe du ikke varmer dem op. Ellers er det også muligt at indtage olien i form af kapsler eller direkte på huden. Det kan være nødvendigt at justere din dosering af cannabisolien løbende, da din kropsvægt og generelle tilstand har en indvirkning på, hvor meget du har brug for. Cannabisolie er blevet et populært middel i sportsverden, og kan måske give dig og din krop nogle positive effekter, som kan lede din kampsportstræning i den rigtige retning.  


 
Delete item?