Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Tre gode måder at slappe af efter træning

23-06-2020 14:09 |  DJUportalen |  CMS Admin
Dette indhold er sponsoreret

Er du ivrig judo- eller ju-jitsoudøver, så ved du også, at det er krævende sportsgrene at have med at gøre. Det er sportsgrene, der udelukkende slår sig an på fysisk kamp, avancerede teknikker og massere af action på gulvet. Når man dyrker disse slags sportsgrene, så er det uundgåeligt at gå fra træning med en skramme eller to. Som minimum har man ihvertfald en øm krop at arbejde med. Træner ofte eller måske på højt niveau, så er det vigtigt at restituere tilstrækkeligt i mellem træningspassene, så man passer ordentligt på sin krop. Men hvad gør man så under restitution, når alt krævende fysisk aktivitet er udelukket? For nogen er det måske en aldeles kedelig affære, men faktisk bør man ikke lade slå sig ud af de begrænsninger, man er blevet pålagt. Der er massere af underholdende og givende aktiviteter, man kan give sig til, hvis man skal slappe af efter træning. Og det behøver slet ikke være kedeligt. Her er tre gode måder at slappe af efter en krævende træning. 

Spil løs
En altid underholdende måde at slappe af derhjemme, eller hvor du end befinder dig, er at lade sig suge ind i spilverdenen. Internet myldrer med et væld af muligheder for at tilfredsstille den spillelystne i os alle sammen. Er du til diverse videospil, så findes de både på computer, konsol, smartphone og på internettet. Er du typen der føler sig heldig, så kan du også prøve lykken i casino spil eller blackjack online. På den måde er du sikker på, at du aldrig får en kedelig stund under din restitution. 

Se en god serie eller film
En sand klassiker når man skal slappe af derhjemme, træning eller ej, er at se en god film eller serie. Nogle foretrækker at lade sig styre af tv-guiden på flow-tv. Andre synker ned i udvalget i deres foretrukne on-demand-tjeneste. Intet er hverken rigtigt eller forkert, så længe du læner dig tilbage og nyder, hvad du ser. Et godt råd til dig, der restituerer ofte, er at finde en god serie at dykke ned i. Med de timer du har til rådighed, kan du for alvor få meget ud af en længere serie efter din smag.

Læs en bog
Det lyder måske gammeldags, men en god måde at slappe af på vil altid være at læse en god bog. Med nutidens underholdningsudbud, så er det nemt at vælge serien, filmen eller spillet, da det er visuelt og ikke kræver lige så meget tid som en hel roman. Men en bog kan bare noget andet, end de øvrige underholdningsformer. Du giver dig tid til at nyde en længere fortælling, hvor du selv får lov til at danne alle billederne til historien oppe i hovedet. Det er en helt anden og forfriskende måde at slappe af på. Man glemmer helt omverdenen. 


 


 
Delete item?