Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Sådan køber du rigtigt, første gang du bestiller et sexlegetøj

18-06-2020 10:13 |  DJUportalen |  CMS Admin
Dette er sponsoreret indhold
Sexlegetøj har i mange år været tabubelagt, og ofte har der været en forestilling om, at det kun har været beregnet til dem, der havde nogle andre fantasier end den generelle befolkning, hvilket ikke er tilfældet. Sexlegetøj er simpelthen bare en måde, hvorpå du kan krydre lidt på dit sexliv, eller krydre lidt på den kærlighed, du viser dig selv.
Hvis du er begyndt at lege med tanken om at skulle købe dit første sexlegetøj, så behøver du altså ikke at være bange for at kaste dig ud i det. Langt de fleste ejer i dag et sexlegetøj, og det er blevet mere normalt.
Hvis du vil vide mere om, hvordan du bestiller det helt rigtige sexlegetøj, så kan du altså bare læse mere her, og kaste dig ud i det, da det umuligt kan være noget, du fortryder.

Undersøg dine muligheder
Det første, som du skal gøre, hvis du har begyndt jagten på dit første sexlegetøj, er at kigge rundt omkring for at se, hvilke produkter, du kan vælge imellem. Det kan du gøre på forskellige hjemmesider, som for eksempel Eroti, hvor du enten kan se alle produkterne eller filtrere din søgning ved at vælge en kategori. I starten vil det første nok være nemmest, da du kan se det store udvalg, men jo tættere du kommer på at vælge, jo større fordel vil du have af at udvælge nogle mere specifikke muligheder.
Når først du kender de forskellige muligheder, skal ud udvælge nogle specifikke, som du foretrækker, hvorefter du kan have stor fordel af at læse nogle forskellige anbefalinger. En mulighed for dette er ligeledes hjemmesider, som for eksempel Lovebuddy, der anmelder sexlegetøj af alle typer.
Der findes forskellige producenter, der laver forskellige produkter, men ofte ligner typerne hinanden, hvorfor det er værd at undersøge, om nogen fungerer bedre end andre.

Følg mavefornemmelsen
Inden du når til at udvælge et helt specifikt produkt, kan det være en god ide at fastlægge sig på en bestemt type produkt. Dette kan du gøre, inden du kigger på anbefalingerne, da disse primært er til for at vælge mellem forskellige typer.
Når du vil lægge dig fast på en type, handler det om at følge mavefornemmelsen. Erotik er nemlig en meget personlig og sensuel ting, og derfor vil vores krop være den første, der gør os opmærksom på, at et produkt er tiltrækkende. Følg mavefornemmelsen, og så går det ikke helt galt.  


 
Delete item?