Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Kom i gang med at bekæmpe inaktivitet

06-03-2020 15:38 |  DJUportalen |  CMS Admin
Der er mange mennesker, som er inaktive i dag. Vi er trætte og udkørte grundet mangel på søvn og tid. Lige præcis derfor så springer vi over hvor gærdet er lavest, og vi har måske ikke tid til hverken at træne, spise eller at sove ordentligt. 
Lidt gør også en forskel. Det virker måske som om, at der er langt hen til den livsstil, som vi ønsker, men små skridt på vejen kan gøre store forskelle. 

Gør det sammen
Alene kan vi meget, men sammen er vi stærkest. Hvis du gerne vil ændre på noget, så hjælper det tit og ofte, at inkludere andre i dine planer. For det første kan man få den rigtige støtte, når det er hårdt, ikke går den rigtige vej, og man ikke føler, at man har rykket sig det mindste. For det andet, så har man nogen som holder en op på planerne, kan presse en lidt og som måske viser interesse og kan komme med gode råd.

Det er også en god idé at være aktiv sammen med dem, som man bruger sin hverdag med. Foreslå at I går en tur, eller at I mødes i fitnesscenteret i stedet for at sætte jer ned og spise et eller andet altid. 

Oplevelser som man kan finde hos idegryden.dk kan også være en god idé at give i gave og en god måde, at komme ud og lave noget andet end det sædvanlige på. 

Det er mindst lige så hyggeligt at komme ud og opleve noget, som det kan være at drikke kaffe-latte og spise kage. Måske vil I endda huske en oplevelse lidt bedre, og have haft det sjovt på en anden måde. 


Gør det for dig selv
Gør det sammen…. Men gør det også for dig selv. Hvordan hænger det lige sammen? 

Når det kommer til sundhed og velvære så handler det kun om dig. Det er tilladt at gøre lige præcis det, som du mener vil skabe en større livsværdi og kvalitet for dig – også hvis det er mere rettet imod dit selvværd fremfor din krops fysiske tilstand. 

Du skal altså ikke forsøge at opnå et eller andet ideal fordi, at samfundet synes, at det er noget, som du skal. Det skal heller ikke være fordi, at dem på Instagram ser ud på en bestemt måde. Det skal udelukkende være fordi, at DU vil få det bedre af det. Selvfølgelig spiller indre sundhed også en rolle, og man skal altid forsøge at være så sund som muligt for helbredets skyld. 

Hvordan skal du så gøre det?
Måske falder sport dig meget naturligt. Måske gør det overhovedet ikke. 
Hvis du er en af dem, som har lyst til at græde hele vejen igennem dit træningspas uanset hvad, at du træner, så kunne du gøre dig klogt i bare at vælge det, som du får mest ud af. 

Hos csl.dk kan du få en masse gode råd med på vejen til en aktiv livsstil, hvis du mangler gode ideer og viden indenfor bl.a. sundhed og træning. 

Er du derimod virkelig glad for at danse zumba og supertræt af sure spinningsinstruktører, så er chancen for at du kommer oftere afsted altså langt større, hvis du vælge zumba selvom, at du nok forbrænder flere kalorier ved en times zumba. 


 
Delete item?