Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Unge talentfulde iværksættere

02-07-2019 10:07 |  DJUportalen |  CMS Admin
I Danmark har vi mange rigtig dygtige iværksættere og i den grad også mange unge mennesker, som kaster sig ud i livet som iværksætter og selvstændig virksomhedsejer. Der er mange unge danske iværksættere, som har fået stor succes med deres virksomhed og ideer, men det er ikke alle, der får så stor succes som de unge talenter fra Blue Energy har fået på rigtig kort tid. Blue Energy er et dansk energiselskab, som gør det muligt at danskere kan købe og investere i grøn strøm. De har gjort energimarkedet nemmere at forstå, og de kæmper hver dag for deres vision om at gøre energisystemet i Danmark helt grønt. Med på holdet bag Blue Energys store succes er den unge iværksætter Mads Andreas Olesen, som har været iværksætter, siden han var 17 år gammel og blot gik i gymnasiet. 

De dygtigste hyldes og anerkendes lidt ekstra
Det er ingen hemmelighed, at vi generelt i vores levevis har tendens til at hylde dem, som stikker lidt ud, og gør det en tand bedre end de andre. Sådan er det i sportsverdenen, og sådan er det også inden for iværksætteri. Inden for iværksætteri er noget af det største, man som ung kan opnå en placering på Forbes eksklusive lise, som kan ses her: https://finans.dk/erhverv/ECE11188773/10-unge-danskere-har-fundet-vej-til-eksklusiv-liste/. Det er ikke bare hvilken som helst liste, men en liste som Forbes hvert år udgiver over de største talenter under 30 år indenfor deres felt. I 2019 fandt Blue Energy partner Mads Andreas Olesen for første gang vej hertil sammen med ni andre talentfulde danskere. Det er en stor ære og ikke mindst et skulderklap, som virkelig har betydning at få en placering netop her på. Forbes udgiver hvert år fire lister. En for USA, en for Asien, en for Canada og en for Europa, hvor Mads Andreas Olesen og hans succes med Blue Energy har fået en plads. Når man har fået en placering på denne liste, ved man, at det man har lavet og laver er rigtig godt. Det kan helt bestemt sammenlignes med en velfortjent guldmedalje inden for sportsverdenen. 

Brænd for det du laver 
Det er meget individuelt, hvad det præcis er, der har fået den enkelte iværksætter helt til tops. Fælles for alle iværksættere og generelt folk, som får succes med det, de laver, er at de brænder for det. En sportsmand er 100 % dedikeret til sin sport, og det samme er en iværksætter. De kæmper begge for et mål, og det kræver blod, sved og tåre at nå derhen, hvor de vil. Både sportsfolk og iværksættere har fundet hver deres måde at gøre tingene på, og hvis du vil have stor succes med noget, skal du finde ud af, hvad der fungerer for dig. Kig på andre men gør ikke nødvendigvis det de gør. Det er ikke sikkert, det er rigtigt for dig. Hvis du brænder for det, og vil give dig selv 100 % til det, du laver, er du noget et godt stykke af vejen mod succes som endemål.  


 
Delete item?