Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Er dit nytårsforsæt at starte på en ny sport? Så læs med herunder

01-01-2019 13:37 |  DJUportalen |  CMS Admin
Hvert år sætter tusindvis af danskere masser af nytårsforsæt, men mange af dem bliver ikke overholdt. Det er ærgerligt, hvis man har et brændende ønske om eksempelvis at motionere mere. Dog kan man starte på alle tidspunkter af året, og det kan være en fordel at starte midt på året i stedet for, så man ikke har det store pres på sine skuldre. Har du dog alligevel valgt, at dit nytårsforsæt i år skal være at starte på en ny sport, så kan du blive introduceret til judo og ju-jitsu herunder. 

En sport for alle 
Judo og ju-jitsu er en sport for alle i alle aldre. Man kan udøve sporten på mange forskellige niveauer, og der findes derfor både nybegynderhold og øvede hold. Derudover er kampsport en god måde at sikre, at man får værktøjer til selvforsvar, og det styrker også kroppen og viljestyrken. Når man bliver bedre, skifter man selvfølgelig bare hold, så man er på et hold, der passer til ens niveau. Du vil dog hurtigt opleve, at din krop bliver mere og mere medgørlig, og derfor kan du også rykke op hurtigere, end du måske tror eller forventer. 

Fritidsinteresser kan være dyre
Selvom det er en god idé at gå til en eller flere fritidsinteresser, så kan det blive en dyr fornøjelse. I mange klubber og foreninger skal man nemlig betale for at gå der, og skal man til konkurrencer og lignende, skal man også investere i konkurrencetøj og pladser. Prisen bør dog ikke stoppe din drøm om at fuldføre dit nytårsforsæt, og er du fast besluttet på, at du har en høj motivation, og at sporten er noget for dig, så kan du via dette link finde dine lånemuligheder, så du nemt og hurtigt kan låne penge, så dine fritidsinteresser ikke kan mærkes på dit månedlige budget. 










 
Delete item?