Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Sådan kan du forbedre dine evner til næste træning

01-01-2019 14:54 |  DJUportalen |  CMS Admin
Når man har fritidsinteresser, man går til regelmæssigt, så kan det være rart, at man hver gang udvikler sig. Det kan være frustrerende at skulle af sted, hvis man sidder fast i en periode, og man kan få lyst til bare at droppe det. Det er dog vigtigt, at man ikke dropper det med det samme, da der kan være hjælp at hente. Måske er man bare nået til et punkt, hvor kroppen har vænnet sig til motionen, og hvor det så kræver ekstra arbejde for at udvikle sig yderligere, mens der også er mange andre ting, der kan spille ind på din form. Ønsker du at forbedre dine evner til næste judo eller ju-jutsu træning, så kan du blive klogere på, hvordan du kan det herunder.

Sørg for at overveje om der er noget mentalt, der stopper dig 
Nye og ukendte udfordringer kan stoppe en i at udvikle sig, og det kan både ske bevidst og ubevidst. Det kan derfor være en god idé at sætte sig ned for at tænke over, om der er noget, man frygter ved at udvikle sig. Måske betyder næste skridt, at man skal gøre noget, man aldrig har prøvet før, eller måske er du blot for overmotiveret og sikker på, at du hurtigt kan blive bedre. 

Dit træningsudstyr kan også påvirke din præstation
Hvis du ikke kan finde ud af, om der er noget, der stopper dig, så kan det være, at du skal have fat i nyt træningsudstyr. Bruger man meget tid på at træne, så vil udstyret hurtigt blive slidt, og det kan også påvirke træningspræstationen. Nyt træningsudstyr er dog ikke altid billigt, hvis man skal have noget i høj kvalitet, og derfor kan du på denne hjemmeside finde dine lånemu-ligheder, så det heller ikke er penge, der skal stoppe dig i din udvikling. 










 
Delete item?