Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Husk at restituere mellem dine træninger

20-11-2018 14:20 |  DJUportalen |  CMS Admin
Det er vigtigt at træne, men det er ligeså vigtigt at give kroppen lov til at restituere, så man ikke nedbryder kroppen i stedet for at gøre den stærkere. At restituere betyder, at man holder nogle hviledage i løbet af en uge, så man er sikker på, at kroppen får tid til at opbygge muskler, så den kan klare mere og mere på lang sigt. Der er dog mange, der synes, at det er kedeligt at holde hviledag, hvis man træner meget, og derfor kan man få brug for en slags underholdning på hviledagene, så man ikke kommer til at træne, hvis man keder sig. Eksempelvis kan du begynde at spille på nettet.
Mange bruger nemlig online spil som en form for tidsfordriv, da man ikke skal tænke særlig meget over, hvad man laver og gør. 

Sørg for at spille i kontrollerede mængder 
At holde hviledage er vigtigt, men det er også vigtigt, at man ikke bliver totalt opslugt af at spille på nettet. På den måde vil man nemlig hurtigt kunne danne sig nogle nye vaner, som måske ikke er så gode, hvis man også skal sørge for at få trænet. Sørg derfor for at spille i kontrollerede mængder, så du ikke bruger mere og mere af din tid med din smartphone i hånden. Kom i gang med en Bethard Bonuskode og find ud af om det egentligt er noget for dig. 

Du kan også konkurrere mod dine judo og ju-jitsu venner i online spil
Hvis du er konkurrencetypen og godt kan lide og vinde, så kan du eventuelt konkurrere mod dine judo og ju-jitso venner i online spil. På den måde kan i hurtigt afgøre, hvem der er bedst i spil, og hvem der er bedst i eksempelvis fysiske kampe. Dette vil også kunne påvirke det sociale liv positivt, da i får flere fællesinteresser. 











 
Delete item?