Vejledning > | Klubber > | DJU Shoppen > | Måttereservation >

Cookies

Hjemmeside værktøjer

Som administrator af en klub, kan du nemt indsætte indhold fra DJUPortalen på hjemmesiden for din klub.

For at finde koden der skal indsættes på hjemmesiden, skal du ind under din klub , dernæst "Administration" og vælge "Hjemmeside værktøjer".
Login box


Fanen "login box" har to felter med kode, og to med eksempler.

Ved at indsætte det første felt med kode på din hjemmeside, vil der vises en login box på hjemmesiden, således at medlemmer nemt kan logge ind på DJUPortalen direkte.
Hvis andet felt med kode indsættes på hjemmesiden, vil der vises et link, så brugere nemt kan anmode om at blive medlem af din klub på DJUPortalen.
Kalender


For at få vist DJUPortalen kalenderen for din klub på hjemmesiden, indsættes koden på hjemmesiden.

Bemærk: For at kalenderen kan vises, skal din klub have en en offentlig side på DJUPortalen. Læs hvordan man gør dette i guiden Offentliggør din klub til Internettet.
Nyheder


Fanen "klub-nyheder" indeholder koden til at få nyhederne for din klub vist direkte på hjemmesiden for din klub, samt iGoogle.

Som standard er nyhedsfeltet 500pixels bredt. Hvis dette ønskes smallere eller bredere indtaste den ønskede bredde i feltet, og der trykkes på knappen "Opdater".
Herefter vil koden ovenfor blive rettet, og kan så nemt kopieres ind på hjemmesiden for din klub.
Nederst på siden findes koden til et iGoogle link, så ledes at medlemmer nemt kan tilføje nyhederne fra deres klub til deres iGoogle. 
Delete item?